MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY

1 vepřová panenka nakrájená na 8 medailonků

8 plátků cukety o tloušťce asi 1 cm

8 plátků pancetty nebo slaniny

100 g kozího sýra nebo jiného sýra podle chuti

20 gramů piniových oříšků

8 cherry rajčátek

Bazalka

“Smells like Gin Spirit” od Rock’n’Rubs nebo bylinkovou směs podle chuti s trochou ginu

 

 

 

 

Postup:

Medailonky a plátky cukety ochuťte bylinkovou směsí s ginem. Opečte pancettu na grilovací plotně nebo na planche a poté na tuku z pancetty opečte nejprve cukety, rajčata, vepřové medailonky a piniové oříšky. Maso otočte a dejte na něj křupavou pancettu, cuketu, sýr a rajčata. Pod pokličkou nebo se zavřeným víkem grilu zapečte. Posypte piniovými oříšky a bazalkou.

 

 

 

Zpět do obchodu