Rady a tipy, Strana 3

NEPŘÍMÉ GRILOVÁNÍ PŘI NÍZKÉ TEPLOTĚ

Nepřímé grilování se využívá k přípravě větších kusů masa - hodí se pro grilování celých kuřat, hovězí svíčkové, roastbeefu, větších ryb, vepřové panenky apod. Ale využijete jej také pro různé dezerty nebo žebírka. Jakmile přidáte do Smart Grid Systému deflektorový kámen a umístíte jej přímo nad žhavé uhlíky, bude se teplo v grilu šířit rovnoměrně. Díky nepřímému grilování můžete pokrmy připravovat obzvlášť šetrně. U tohoto způsobu přípravy jídla se nabízí uzení. Dodejte pokrmům nasládlou nebo ořechovou chuť a posuňte zážitek z grilování na vyšší úroveň. Různé druhy udících pelet najdete v sekci "Uzení".

PEČENÍ PŘI VYSOKÉ TEPLOTĚ

S kamenem na pizzu upečete křupavou italskou pizzu s tenkou kůrkou přímo nad ohněm jako v peci. S grilem Monolith snadno nastavíte teplotu na 400°C a během několika minut upečete dokonalou pizzu. Vhodné i pro přípravu chleba nebo bábovky.

Nahoru
10 položek celkem
Zpět do obchodu