Rady a tipy, Strana 2

PŘÍMÉ - KLASICKÉ GRILOVÁNÍ

Udělejte to jako profesionálové a grilujte přímo nad žhnoucími uhlíky dřevěného uhlí - buď na základním grilovacím roštu z nerezové oceli nebo litinovém roštu. Vysoký žár dodá jídlu žádoucí propečení a pravou chuť grilování.

PŘÍMÉ GRILOVÁNÍ S LITINOVÝM ROŠTEM

Masivní litinový grilovací rošt je vynikajícím vodičem tepla - díky tomu se hodí pro grilování steaků a dalších jídel vyžadujících krátké intenzivní grilování při vysoké teplotě. Povrch roštu zanechá na mase perfektní stopy po grilování. Otočíte-li rošt, získáte rovnější povrch vhodný např. pro grilování ryb nebo mořských plodů. Po použití doporučujeme rošt jemně potřít olejem. 

Nahoru
10 položek celkem
Zpět do obchodu