Rady a tipy, Strana 2

PŘÍMÉ GRILOVÁNÍ S LITINOVÝM ROŠTEM

Masivní litinový grilovací rošt je vynikajícím vodičem tepla - díky tomu se hodí pro grilování steaků a dalších jídel vyžadujících krátké intenzivní grilování při vysoké teplotě. Povrch roštu zanechá na mase perfektní stopy po grilování. Otočíte-li rošt, získáte rovnější povrch vhodný např. pro grilování ryb nebo mořských plodů. Po použití doporučujeme rošt jemně potřít olejem. 

NEPŘÍMÉ GRILOVÁNÍ PŘI NÍZKÉ TEPLOTĚ

Nepřímé grilování se využívá k přípravě větších kusů masa - hodí se pro grilování celých kuřat, hovězí svíčkové, roastbeefu, větších ryb, vepřové panenky apod. Ale využijete jej také pro různé dezerty nebo žebírka. Jakmile přidáte do Smart Grid Systému deflektorový kámen a umístíte jej přímo nad žhavé uhlíky, bude se teplo v grilu šířit rovnoměrně. Díky nepřímému grilování můžete pokrmy připravovat obzvlášť šetrně. U tohoto způsobu přípravy jídla se nabízí uzení. Dodejte pokrmům nasládlou nebo ořechovou chuť a posuňte zážitek z grilování na vyšší úroveň. Různé druhy udících pelet najdete v sekci "Uzení".

Nahoru
9 položek celkem
Zpět do obchodu